2754071747 6974397929 Δίδυμα Κρανιδίου bardisbros@yahoo.com
hero image
 
 
 
Αφοί Μπάρδη Ο.Ε
Κατασκευαστική Εταιρεία | Κρανίδι Αργολίδας

Η εταιρεία Αφοί Μπάρδη Ο.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στο Κρανίδι της Αργολίδας εδώ και 45 χρόνια. Μετά από δεκαετίες εμπειρίας και συνεχούς ανάπτυξης, η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε μια αξιόπιστη και καταξιωμένη επιχείρηση στον κλάδο της κατασκευής κτιρίων.

Η Αφοί Μπάρδη Ο.Ε. ειδικεύεται στην κατασκευή εξοχικών αλλά και άλλων κτιρίων με το κλειδί στο χέρι, δηλαδή αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη κατασκευή από την αρχική ιδέα μέχρι και την παράδοση του κτιρίου στον πελάτη.

Με το πάθος της για την ποιότητα και την επαγγελματική της συνέπεια, η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και διασφαλίζει την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

 
 
 

Οι επαγγελματίες της εταιρείας έχουν εξειδίκευση και εμπειρία σε όλους τους τομείς της κατασκευής, από τη σχεδίαση μέχρι την κατασκευή και τον εξοπλισμό του κτιρίου.

 
 
 
 
 
 
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
 
Η εταιρεία μας προσφέρει μια πληθώρα υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας στον τομέα της κατασκευής και ανακαίνισης κτιρίων. Συγκεκριμένα, παρέχουμε υπηρεσίες κατασκευής και ανακαίνισης εξοχικών κατοικιών, κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, καθώς και ανέγερσης βιομηχανικών κτιρίων και εγκαταστάσεων.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

bardisbros@yahoo.com
 
 

2754071747 - 6974397929
 
 

Δίδυμα Κρανιδίου